Zsófi

Zsófi – gazdit keres

 

Zsófi egy nagyon félős, bántalmazott múltú cica, ezért csak végtelenül kedves, türelmes gazdinak adjuk, aki elfogadja őt úgy is, ha félénk, úgy is, ha akár hosszú hónapok kellenek ahhoz, hogy bárkit is elfogadjon maga mellett, és úgy is, hogy kacska kicsi lábikóját, amit korábban rommá törtek, sajnos nem lehet műteni.

 

Zsófi egy 2 év körüli negatív tesztes anyuka, aki 2023. nyarán érkezett a dorogi tanyáról a Kismaszat Egyesület gondozásába kicsinyeivel, akik azóta már szerencsésen gazdisodtak. Mostanra Zsófi, ha lassan is, de kezd megnyugodni, kezdi elhinni, hogy nem mindenki akar az életére törni, és néha saját közegében már játszadozik is. Néhány alkalommal már találtunk olyan csodagazdikat, akik türelmükkel érdemelték ki egy-egy félőske bizalmát, és építették vissza az emberi jóságba vetett hitét. Vajon Zsófi gazdija merre járhat?

 

Ha Zsófi volna álmaid cicája, írj a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com-ra egy bemutatkozó levelet!

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Zsófinak pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál Zsófi ellátásához, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Zsófi

 Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

#ZsofiKismaszat #kismaszat #cica #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #macska #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet