Karácsonyi Léna – hamarosan gazdit keres

Karácsonyi Léna – hamarosan gazdit keres

Karácsonyi Léna – hamarosan gazdit keres

2023. karácsonyán érkezett a kétségbeesett telefonhívás, hogy segítség kell, volna egy kutya: a korábbi gazdik válása után az exférjnél maradt, aki odaadta, nem tudni kinek, mindenesetre azóta csontsoványan, egyre súlyosabb egészségügyi problémákkal tengődött Karcagon ez a 2015. novemberi születésű bűbáj kedves, bújós kislány, aki a legkisebb törődésre is hálásan elolvadva bújik. A chipje szerint a neve Léna, és mivel a Kismaszat gondozásában már volt egy Léna, ő pedig pont karácsonyra érkezett a Kismaszathoz, így lett a neve végül nálunk Karácsonyi Léna.
A kutyaház nem volt számára ismeretlen, feltételezhetően kinti kutya volt. Gyorsan tanul és alkalmazkodó, ideiglenes befogadójánál pár nap alatt elsajátította a házi szabályokat, kezdetektől szobatiszta, egy szóra visszahívható.
Van neki gondja jelenleg millió: a veséjével, a méhével, szívférgekkel, elfertőződött sebbel a lábán, fülgyulladással, mindezek nagyon tudnak fájni…. és mégis minden kezelést csodaként él meg, el sem hiszi, hogy végre vele foglalkoznak: csóvál, bújik, pedig sokszor nem kellemesek ezek a procedúrák.
Jelenleg sajnos több hónapnyi kezelés vár rá, amennyiben a veséje engedi. Amikor pedig minden kór, fájdalom és bánat már csak a múlté lesz, akkor mindenképp megtaláljuk neki a létező legszuperebb családot, amit csak egy ilyen bűbáj kutyus remélhet!

 

Ha Karácsonyi Léna kedvéért szívesen kivárnád még akár azt is, míg megerősödik és örökbefogadható lesz, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com-ra és ismerkedjetek meg!

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Karácsonyi Lénának pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál Léna ellátásához és kezelési költségeihez, itt megteheted:
– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat
– vagy közvetlen utalással:
Kismaszat Állatmentő Egyesület
Számlaszám: 11719001-22469267
IBAN: HU24117190012246926700000000
SWIFT: OTPVHUHB
Közlemény: Karácsonyi Léna

Minden segítséget hálásan köszönünk!

#KaracsonyiLenaKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet