Így segíthetsz

HOGYAN TUDSZ SEGÍTENI?
Egyesületünk céljául tűzte ki, hogy minél több rászoruló állaton segítsen. Sajnos anyagi lehetőségeink korlátozottak. Szívszorító érzés nemet mondani egy-egy segítségkérésre, éppen ezért bárminemű adományt örömmel fogadunk, hiszen ezáltal még több rászoruló állatnak tudunk segítséget nyújtani.
Kérlek segíts, hogy segíthessünk!

AHOGYAN TÁMOGATHATOD EGYESÜLETÜNKET:

ÖRÖKBEFOGADÁS
Természetesen annak örülünk a legjobban, ha egy-egy védencünk végre szerető otthonba költözhet.

IDEIGLENES BEFOGADÁS
Átmeneti gondozást jelent családi körülmények között, míg a befogadott állat végleges otthonra nem talál.
Természetesen mentettkéink ellátását egyesületünk finanszírozza, de örömmel vesszük, ha az ideiglenes befogadó átvállalja a felmerülő költségek egy részét.
Legyél te is ideiglenes befogadó és add vissza egy hányattatott sorsú állat hitét az emberekben!

ELEDEL MENTETTKÉINK SZÁMÁRA
Szívesen fogadunk száraz-tápot, konzervet, jutalomfalatokat.

BÁRMINEMŰ ÁLLATGYÓGYÁSZATI KÉSZÍTMÉNY
Kullancs- és bolhairtó szerek, gyógyszerek, vitaminok.

TÁRGYI ADOMÁNYOK
Legnagyobb szükségünk – mentettkéink napi ellátására szükséges eledelen túl – macskaalomra, alomtálcára, hordozókra van, de szívesen fogadunk minden kutya- és macskatartáshoz szükséges eszközt, játékot is.
Szívesen fogadunk tiszta pokrócokat, törülközőket vagy nagy rongyokat. Ezek nagyon fontosak, hiszen védenceink kényelmét szolgálják. Folyamatosan arra törekszünk, hogy védenceinknek tiszta, puha helyet tudjunk biztosítani.

PÉNZADOMÁNY
Akár 100 Ft is segít, hiszen sok kicsi sokra megy! Ezek lehetnek egyszeri vagy rendszeres jellegű utalások vagy készpénz adományok, de akár az adód 1%-át is felajánlhatod.

SZÁLLÍTÁS
Ha van kocsid és/vagy időd védenceink, esetleg adományok fuvarozása is nagy segítség számunkra.

LEGYÉL ADOMÁNYGYŰJTŐ PONTUNK
Olyan vállalkozások jelentkezését is várjuk, akik szívesen segítenének nekünk azzal, hogy az üzletünkben elhelyeznek egy adománygyűjtő dobozt, amibe gyűjtenek nekünk.