Stella

Stella – gazdit keres 🐾

 

Stella 4 éve került először a Kismaszat Egyesület látókörébe, amikor ivartalanításban segítettünk akkori gazdájának. Mivel Stella akkori gazdája sajnos azóta otthonba került, így természetesen egyesületünk fogadta őt kis társával, Sisivel együtt.

Stella egy nagyon édes, simulékony kislány, aki imád a középpontban lenni. Kisebb termetű, szinte térdig se ér, de annál nagyobb a szíve: végtelen kedves és alig lehet annyit simogatni, hogy beteljen vele. Alapvetően lakásban szeretne lakni, de időnként örömmel kimenne akár egy kis kertecskébe is szaladgálni. Kis társával, Sisivel egy nagyon összeszokott kis párost alkot, így szívesen költöznének akár együtt is, de ez nem feltétel.

 

Ha Stella volna álmaid kutyusa, írj nekünk egy bemutatkozó levelet a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com-ra és ismerkedjetek meg!

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Stellának pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál Stella panziós költségeihez és ellátásához, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Stella

 

Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

#StellaKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet