Bubba – gazdis

Bubba – gazdit keres

 

Bubba egy igazi hebrencs tini… egy shar pei jellegű ivartalanított 14 kilós kicsi fiúcska, aki a napokban ünnepli élete első szülinapját!

Fiatal kora ellenére megjárta már a Hajdúnánási gyepmesteri telepet, jelenleg a Kismaszat Állatmentő Csapat egyik ideiglenes álomgazdijánál él, ahol rengeteget tapasztal együttélésről, alkalmazkodásról és önfeledt boldog pillanatokról egyaránt, de most már arra is készen áll, hogy saját családba költözzön!

Less bele hétköznapjaikba, keress rá a Kismaszat csoportban Bubba nevére, garantálom, már az néhány poszt elolvasása után fülig ér majd a szád, Bubba mellett ugyanis nincs unatkozás, minden egyes perc csupa móka és kacagás… feltéve, hogy tudod kezelni egy hóbortos kamasz kutya dilijeit, mert akkor remekül kijöttök majd!

„Na, elugatom mizu van velem. Hátnaszóvalazvan, hogy kéremszépen megrosszultam… Aszonygya idegi, hogy nem fogadok szót, de ez szemenszedett nem igaz. Én mindent úgy csinálok ahogy mondja, csak nyilván akkor, amikor én akarom. Ígyhát előfordulhat némi fázis késés. 🙂 ”

 

Ha szeretnél vele megismerkedni, írj nekünk a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com-ra.

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha szeretnéd támogatni munkánkat akár csak pár jutifalat árával, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Bubba

 

Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

#BubbaKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet