Misi (Túrkevei Mihály) – gazdis

Misi (Túrkevei Mihály) – gazdis

Misi – gazdis

Tartogattunk egy kis meglepetést is számotokra, amely pontosan tükrözi, hogy mennyire fontos az, hogy fogadjatok örökbe állatkákat!
Már le volt szervezve az új kutyusunk Lia fuvarja, amikor Katáék örökbefogadták Kobak babát. Tehát Kobak helye megüresedett, így odaszóltunk a gyepmesteri telepre, hogy lett egy ideiglenes üres helyünk, egy idősebb ember, akihez kölyök, vagy kistestű kutyust tudunk kihelyezni. Györgyi azonnal írt, hogy igen, van még a gyepin várakozó kistestű kutyus, aki alig várja hogy szabadulhasson!
Látatlanban is igent mondtunk, hiszen egy gyepmesteri telepen csak úgy lehet elkerülni az altatást, ha üresedik hely a következő bekerülő állatoknak!
Így érkezett gondozásunkba potyautasként Túrkevei Mihály , alias Misi:)
Zsolti örömmel hozta fel, mert így nem egy, hanem két kis árva életének mentésére áldozta fel a napját, és üzemanyagát! Ezúton is óriási köszönet Zsolti!
Szóval Misi is a Minivetben landolt, túl van a parvo-giardia teszten, negatív szerencsére, a szívféreg eredményre még várunk. Misi is 3 év körüli. Oltást ő is kapott, meg bolhaírtót, féreghajtót pedig holnap kap majd.
Az ő költségeiben is szívesen fogadnánk segíséget, lesz még neki is bőven.
Itt tudtok segíteni:
Kismaszat Állatmentő Egyesület
Számlaszám: 11719001-22469267
IBAN: HU24117190012246926700000000
SWIFT: OTPVHUHB
Közleménybe írjátok: Misi
Isten hozott nálunk téged is nagyfiú, Liával együtt! ❤❤❤