Lia

Lia – gazdit keres

Lia vagyok, 6 év körüli. A legjobb évjárat, mondhatjuk úgy is. Már nem vagyok szertelen kölyök, de még nem vagyok nyugdíjas korban sem.

Vagyis imádnál velem nagyokat sétálni, mókázni, a kanapén heverni. Főleg akkor, ha kellően határozott vagy, mert arra van szükségem. No meg arra, hogy egyszem szerelmed lehessek. Mert nem a kedvencem, ha apró kis csokimaszatos kezek játszanak körülöttem és nem szívelem a macskákat se, ez van… sőt, még a fajtársaimat is megválogatom. Nem tehetek róla, ilyen kis különc lélek vagyok. De ettől nem vagyok rosszabb, mint bárki más, ugye?

Oly régóta várok már az igazira, aki így is meglátja bennem a csodát, aki nem csak a negatívumokat veszi észre, hanem azt a sok pozitív dolgot is, amit adni tudok. Mert az embereket imádom, de nagyon. Megtört kis lelkem alig várja, hogy valakinek bizonyíthasson, aki elfogadja és szereti úgy, ahogy van. Ti emberek se vagytok egyformák, így mi sem. Tudom, hogy van valahol valaki, aki nem riad vissza a kihívástól, csak még nem látott meg engem. Osszátok a posztom héthatáron túl is, mert hiszem, hogy nekem is jár a boldog gazdis élet végre 😊

Ha Lia volna álmaid kutyusa, írj nekünk egy bemutatkozó levelet a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com-ra és ismerkedjetek meg!

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Liának pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál Lia panziós költségeihez és ellátásához, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Lia

Minden segítséget hálásan köszönünk!

#LiaKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet #Kismaszat