Emmi – gazdis

Emmi – gazdit keres

Bemutatom nektek Emmit ezt a fiatal 3 év körüli közepes testű fekete gyöngyszemet. Roppant barátságos, nyugodt, pozitívjellemű kutyalány. Mindenkivel jól kijön legyen az ember, vagy állat.

Emmi félősen, instabilan került gondozásunkba. Azonnal megkezdtük vele a foglalkozást, és Emmi gyorsan, látványosan fejlődött. Jelenleg is vannak hangok, helyzetek amelyek előhozzák a régi beidegződéseket!
Ezekben a helyzetekben viszont már pontosantudjuk mi a tehendő, és Emmi is egyre jobban kezeli ezeket a szitukat. Ilyenkor sokat segítenek neki kiegyensúlyozott kutyáim, nyugodt, magabiztos viselkedésükkel. Ezért is szívesen adnánk Emmit stabil, jól szocializált kutya, vagy kutyák mellé. A gazdán nagyon sok múlik , örülnénk ha Emmit tapasztalt vagy tanúlni hajlamos gazdi fogadná örökbe. Amit még ki kell emelnem lányunkkal kapcsolatban, hogy szeret sétálni, autóban akár hosszabb utakon is szépen viselkedik. Igényli a kutyatársaságot, „bandázást” . Jutalom falattal jól motíválható, nevére hallgat, behívható. Labdázni, és úgy általánosságban játszani szeret. Ismerkedni előre egyeztetett időpontban a 16. Kerületben lehet vele.

Ha bármilyen kérdés merülne fel, vagy időpontot egyezetnétek, keressétek Tamást a +36202547520 as
telefonszámon.

#örökbefogadnimenő
#AFEKETEMENŐ
#infó06202547520
#KismaszatÁllatmentőEgyesület
#Emmigazditkeres

Az örökbefogadás mente, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

#kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső