Zafira

Zafira – gazdit keres 🐾

 

Zafira szintén évek óta van gondozásunkban, és bizony ő sem fiatalodik… Vajon lesz ennek a szeretnivaló középkorú kislánynak gazdija? Lesz, aki azt mondja neki: „gyere kiskutyám, feküdj ide a kanapé mellé a melegben az ágyikódba!” Ugye nem kell az egész életét kennelben leélnie?

Zafira 9 éves, ivartalanított kislány, aki alapvetően már nem ugribugri, sokkal inkább egy megfontolt nyugdíjas hölgy, aki már nagyon szeretne egy igazi gazdi kedvenceként gazdis kutya lenni és kényelmesen föl-le sétálgatni egy kertben. Jelenleg sétánál az első 5 percben picit húz, de ez érthető, mert ritkán jut ki, de utána szépen sétál pórázon. Autóban jól viselkedik, szépen utazik. Az embereket nagyon szereti, kutyákkal válogatós, de felügyelet mellett szoktatható. Mint ahogy egyik Bull típusú kutyánkat, így őt sem kezdő kutyásnak ajánljuk, de hisszük, hogy valahol vár rá az ő álomgazdija!

Ha nem zavarna Zafira kényelmes életritmusa, sőt, ő volna álmaid kutyusa, írj nekünk a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com– ra és gyere, látogasd meg!

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Zafirának pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál Zafira panziós költségeihez és ellátásához, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Zafira

 

Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

#ZafiraKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet