Zack

Zack – gazdit keres 🐾

 

Zack 2021. januárjáig egy sintértelep altatási listáján tengődött, onnan kapta ki a Kismaszat Egyesület, és kezdte meg hosszú, de nagyon eredményes közös munkáját vele! Csontsoványan, rettegő kis csodaként érkezett a panzióba, ahol Móniék türelmes gondoskodásának és kitartó munkájának hála mára szinte teljesen helyrejött a kis lelke, és készen áll, hogy megtapasztalhassa, milyen egy igazi gazdihoz bújni, milyen családtagként szeretve lenni.

Zack egy aktív, szófogadó, bohókás kutyus, aki egy tapasztalt, határozott gazdit szeretne magának, vele igazán jó párost tudna alkotni! Lakni inkább egyszem kutyusként szeretne, de egy-egy találkozó erejéig (természetesen felügyelet mellett) más kutyákkal is jól kijön (az ivaros kanokkal azért meggyűlik a baja).

 

Ha képesnek érzed magad egy ilyen gyönyörű, de nem kezdőknek való kutya tartására, írj nekünk a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com– ra és gyere, látogasd meg!

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Zack-nek pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál Zack panziós költségeihez és ellátásához, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Zack

 

Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

#ZackKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet