Tea

Tea

2021. február 21. Tea gazdis!

Mit is mondhatnék a mai napra…Gyönyörű napsütés, és egy apró, de annál hatalmasabb kis küzdő, egy kis hős élete érkezett a legnagyobb fordulópontra.❤❤❤Egyszer volt egy kiscica. Felelőtlen emberek miatt súlyosan, majdnem végzetesen megsérült.Három lábon vonszolta be magát egy kutyás állatmentő kolléga Teréz Gabriella Gál egyik kutyájának az óljába. Ketségbeesetten keresett a nagybeteg kiscicának helyet ahol gyógyulhat. Munkaidőben, telefonon kaptam a hívást, csak annyit tudtam nyögni, jusson be a rendelőnkbe. Hetekig élet-halál között lebegett, a roncsolt lába, és annak szövődménye miatt.A beteg lábát amputálni kellett.Hittünk, bíztunk, drukkoltunk, imádkoztunk, és Tea baba meggyógyult! Ma pedig elindult a gazdis élete felé!Gazdianyu és Apu személyében nagyon szuper embereket ismerhettünk meg, tehát a hangsúly az otthoni állatkákon van, de szerintem nem lesz gond! Drága Tea baba! Legyél nagyon nagyon boldog az új családoddal!!! ❤❤❤🐈

Tea – rehabilitáció alatt áll

Tegnap csörgött a telefonom…

Teréz hívott, hogy a kutyatelepén az egyik kutya házába bevonszolta magát egy lebénult cicagyerek.
Nem is tudta a baba, hogy mekkora veszélyben volt az élete a sok kutya között.

Nem gondolkoztam sokat, mondtam, ha bejut a Délpesti Állatkórházba, vállajuk a gyógyíttatását, de egyenlőre átvenni nem tudjuk, egyetlen helyünk sincs.

Megérkezett a kórházba, Boda doktor megvizsgálta. A medencéje több helyen törött, egyik helyen érintett a combcsontja is.
Még nincs eldöntve, hogy elég lesz-e egy combcsontfejezés, vagy amputációra van szükség‼ A cicababa a Tea nevet kapta.

Gyönyörű kiscica, de óriási fájdalmai vannak, hétvégén megfigyelés alatt lesz, hogy egyáltalán üríteni tud-e, enni sajnos nem eszik.
Addig is próbálják őt erősíteni, és fájdalmait csillapítani orvosaink.

Arra kérlek, aki tud segíteni az ő kezelésében, segítsen. Hamarosan nem fogunk tudni menteni, mert nem lesz rá keretünk‼

Ha tudsz segíteni itt, megteheted:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Bankszámlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

BIC/SWIFT: OTPVHUHB

Paypal: kismaszat002@gmail.com

A közleménybe írd kérlek: Tea

Előre is köszönjük!❗