Szemir – gazdis

Szemir – gazdis

Szemir – rehabilitáció alatt áll

 

Szóval akkor bemutatkozik Szemir.

Egy kedves régi barátunk, támogatónk hívta fel a figyelmünket erre a szerencsétlen nyomorult kutyára, aki rövid láncon, fagyos hidegben vacogott. „Ágya” a kőkeményre fagyott föld, „háza” a roskatag tákolmányhoz támasztott hullámpala, melyen még a szél is átfújt.

Nagyon gondolkodtam mitévő legyek.

A már meglévő mentettjeinkért erkölcsi és anyagi felelősséget vállaltunk, tudnunk kell(ene) hol a határ, mikor kell megállnunk a mentésekben, hogy anyagilag ne kerüljünk veszélybe.

Ágival megbeszéltük, hogy valahogy összehozzuk, hogy megmeneküljön ez a szerencsétlen kutya. Ági vállalta, hogy a panziós költségeit állja Szemírnek fél évig, az orvosi és ellátási költségeit pedig mi álljuk.

Muszáj volt belevágnunk, hisz ott fagyott volna halálra ez a szerencsétlen. Ráadásul megtudtuk, hogy mindössze 3 nap volt hátra az életéből, mert agyon akarták ütni.

A legszörnyűbb, hogy ez a kiskutya még kölyök! Az első képen amit láttunk róla, nem is látszik kölyöknek, inkább németjuhász szerűnek látszott, közelebbről viszont már huskys beütése van.

Mindenesetre nagyon szép gyerek.

Ma eljutott a Délpesti Állatgyógyászati Központba, csináltattunk számára egy laborvizsgálatot, kapott chipet, szívféregre is szűrjük, parvo-corona-giardia tesztjei negatívak.

Hamarosan ivartalaníttatjuk, oltási programját befejezzük, és megkezdjük a gazdikeresést számára.

Köszönet Mártának a szervezésért, Zolinak a fuvarért.

Isten hozott a Kismaszatban Szemir ❤🐕

 

Ha segíteni szeretnéd munkánkat és támogatni mentvényeinket, az alábbi számlaszámon megteheted.

 

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Bankszámlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

BIC/SWIFT: OTPVHUHB

Paypal: kismaszat002@gmail.com

 

Köszönjük szépen!