Momóka

Momóka lassan ikonná válik a Kismaszatban.

Ő az, akit az első képen látható állapotban mentettek Krisztiék. Nem vizes volt a szőre, hanem ennyire csapzott, és csont sovány volt.

Szerencsésen meggyógyítottuk, ivartalaníttattuk, de az utcai élet megtörte a kis lelkét, és kb. 2 évig érinthetetlen volt.

Majd eljött a nap, amikor 13 cicánkat utcára dobták. Momo ekkor kitört a boxból és hetekig nem láttuk. Mivel nálam mindig van kint víz és élelem, vélhetően fogyasztott belőle. Majd megláttam a sufnim tetején. Lassan kezdtük az ismerkedést, barátkozást.

Egyre közelebb jött, már elfogadta az ételt, majd jött az áttörés. A tenyerembe fúrta azt a gyönyörű okos fejét. Azóta jó barátok vagyunk. Lépni nem tudok tőle az udvaron, mert mindig a lábam körül dörgölőzik. Most épp azt gyakoroljuk, hogy minden nap ölbe veszem, babusgatom és puszit nyomok a buksijára, hogy szokja. Nagyon szeretném, ha a tél beállta előtt családra találna. Bezárni nem tudom, nincs szabad kennelem, ha a 3 lány mellé betenném, bunyó lenne. A kertemből nem tágít. Édesen üdvözöl, amikor hazaérek.

Momo ivartalanított oltott cica. Felv-fiv tesztjei negatívak voltak, de mivel kint él, családba költözés előtt újra teszteljük majd.

Biztosan szüksége lesz pár napra az új otthonában, hogy úgy szeresse az új gazdit is, mint most engem, de elhihetitek, hogy megéri. Nála kedvesebb cica nem sok van.

Ha Momo lenne az ideális családtagod, hívj a 06304516965- ös számon, vagy írj privit.

Az örökbefogadás mente, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

#kismaszat #cica #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #macska #családotkeres