Démon

Démon – gazdit keres

 

Ne tévesszen meg a név, Démon a lelke mélyén egy iciri-piciri pillangó…. csak meg kell tanulnia kibontakozni.

Démon az itthoni, megszokott környezetben lelkes, aktív kutya, éber házőrző. Imád futni, felfedezni a világot. Más kutyákkal inkább elkerülő, nem keresi a konfliktust, de ha beleállnak, azt nem szereti. Nagyon szeret enni, szüksége is van az extra adagokra a szervezetének, mert a zsizsegés és a stresszelés miatt több kalóriát éget, mint az átlag.

Igen, Démon stresszel. Ha ki kell jönni a kennelből, azért, ha vissza kell menni, azért, ha másik kutya megy ki, akkor azért, ha etetés van, azért, ha elsétál egy macska a szántóföldön, azért. Hatalmas hévvel él meg mindent, de már gyorsan higgad és könnyebb tiltani, felvenni a figyelmét. Mindent szeretne egyszerre, ugyanakkor ijesztőek is számára az apró változások.

Ezen dolgoznak vele a panzióban is minden nap, viszont, ha volna olyan nyugodt, stabil önkéntes, aki meglátogatná hetente, kéthetente fél-egy órára, az nagy segítség lenne számára, hogy közömbösödjön.

Szüksége van még rá, hogy tanuljon, hogy kutyaiskolába, szocializációs foglalkozásokra járjon, ezekben a Kismaszat is szívesen segít igény szerint, akár kiképzői segítséget is tudunk biztosítani az örökbefogadáshoz.

Démon is, mint sokan mások, volt már gazdis. Kölyökkorában fogadták még örökbe, azonban 3 év múlva visszaérkezett a Kismaszathoz…. egy rettegő kutyaként, teljesen rosszul szocializálva.

Mélyről kell visszaépítenünk a bizalmát, ezért kérlek, ha szimpatikus neked Démon, gondold ezeket is át: gyakorlott vagy kutyákkal, tudnál következetes lenni vele? Nem gond, ha hosszabb ismerkedés után költözne csak? Hozzáértő, türelmes gazdija tudnál lenni? Lennél Te a biztonság az életében, a mindörökre angyalkája?

Ha Démon volna álmaid kutyája, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com -ra és ismerkedjetek meg!

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Démonnak pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál Démon ellátásához és panziós költségeihez, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Démon

Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

#DemonKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet