Bessy

Bessy – gazdit keres

 

Bessynek sokáig mindene megvolt: puha ágyikója, sok furcsa és vicces szőrös kisbarátja, cicák és kutyusok egyaránt, és egy olyan szeretőgazdija, akiről minden kis árva álmodik … és aki sajnos tragikus hirtelenséggel elhunyt. Bessy így nagy bánattal a szívében, de újra gazdikereső lett. Te tudnád őt úgy szeretni, hogy ez az álom ismét valósággá válhasson?

Bessy eleinte visszahúzódó, riadozásra hajlamos kutyus, aki viszonylag gyorsan oldódik és megmutatja barátságos, bújós, jóindulatú oldalát.

Kommunikatív, ha izgatott vagy valamit nagyon szeretne, pl. vacsoraosztás van, azt ő biztosan kommentálja. Ha valamit nem szeretne, amit kérnek tőle, akkor a hátára fekszik és bízik benne, hogy a kétlábú elfelejti, amit akart.

Kutyákkal tökéletesen jól kijön, bár nem igényli a társaságukat, ha teheti, inkább az ember közelében van. Macskákkal közömbös. Eléggé válogatós, előnyben részesíti a nedves vagy főtt eledelt a táppal szemben. Figyelmes, tanulékony, finom falatokkal jól motiválható.

Tökéletes családi kutya, gyerek mellé, első kutyásnak is.

Ha szeretnél egy ilyen kedves kutyust, írj nekünk egy bemutatkozó levelet a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com-ra!

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Bessy-nek pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál Bessy ellátásához és panziós költségéhez, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Bessy

 

Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

#BessyKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet