Anakin – kooperációs védencünk volt

Anakin – kooperációs védencünk volt

Anakin – rehabilitáció alatt áll

Anakinnak keresztelte életmentő fuvarosa Agnes M. Doka ezt a tündér pirinyót, akinek megtalálója Victoria Wiki kért egyesületünktől segítséget. Ő is azon igaz EMBEREK táborát erősíti, akik nem mentek el egy igazán bajbajutott, láthatóan szenvedő apróság mellett, bár a látvány sokkoló, és neki is van 2 gyermeke, mégsem bújt hülye kifogások mögé, hogy miért NEM tud segíteni a kicsin, egyszerűen kilépett a komfortzónájából, és felmarkolta a pirinyót.
Mivel helyet tud biztosítani, így segítségkérésekor azonnal felajánlottuk segítségünket, nem veszítettünk értékes időt befogadó keresésével.
Ma „szemes” doktornénink Gabika alaposan megvizsgálta. Azonnal hívott, hogy a cica állapota nagyon súlyos, a szemei menthetetlenek. Termete, kora alapján viszont nagyon nagyon apró, így jelen esetben életveszélyes lenne operálni. Most elkezdődik a felerősítése, gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót kap szájon át, és szemcseppet napi 3x. Amint eléri azt a kort, hogy műthető legyen, és hízik kicsit, műtétek várnak rá.
Közelebbi képet kommentben teszek fel, aki nem bírja ne nézze meg.

A pirinyó orvosi költségei jelentősek lesznek.
Kellene küldenünk neki egy Vetri Dmg.cseppet is. Ha valaki szeretné támogatni az Ő gyógyulását és a mi munkánkat, megteheti a

Kismaszat Állatmentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11719001-22469267
IBAN: HU24117190012246926700000000
BIC/SWIFT: OTPVHUHB
Paypal: kismaszat002@gmail.com

Köszönjük szépen nektek! 🙂 ❤🐈