Zsozsi

Zsozsi

Zsozsi – rehabilitáció alatt áll

Szóval ő itt Zsozsi.
Lassan 4 éve lett gazdás. Olyan családhoz adtuk, akikről úgy gondoltuk álomgazdik lesznek, és 3 évig így is volt.
Zsozsi habos-babosra kozmetikázva, újabbnál újabb puha fekhelyekkel megajándékozva, szeretve kényeztetve élte boldog kutyaéveit.
Nem is bolygattuk a családot, hiszen ha valahol évekig jól működik minden, ott nem feltételezünk rosszat.
Zsozsi a megbeszélteknek megfelelően ivartalanítva lett a család által.
Majd valami megváltozott. Válás stb…erről minket nem tájékoztattak.
Ez az ami számomra végtelenül elkeserítő, és bosszantó! Folyton elmondjuk, bármelyik gazdink bajba kerül, anyagi vagy egészségi, vagy bármilyen bajba, állatainkkal kapcsolatban bármikor számíthatnak ránk, állataink részére mindig itt vagyunk hátországnak, védelemnek, mentsvárnak.
Egy másik szervezetet értesítettek a hatóságok egy csontsovány németjuhász miatt, majd ellenőrzéskor a ház alagsorában megtalálták egy másik kiskutyával együtt Zsozsit is, bokáig szarban hugyban, rasztásra összeragadt szőrrel.
Érthetetlen, hogy valaki aki addig rajongással szereti a kutyáit, hogyan hagyhatja hátra egy olyan emberrel őket, akiről vélhető, hogy nem látja el rendesen a rábízott életeket. Még emésztem a dolgokat, és nagyon komolyan elgondolkodom, hogy hogyan lehet megbízni ezek után bárkiben… tudom, ez elmúlik majd, mert olyan sok valóban álomgazdink van, hogy rájuk nézve lenne sértő, ha kételkednénk bennük. De nem értem. Egyáltalán nem. VAN KITŐL SEGÍTSÉGET KÉRNI, és nem teszik. Segítettünk volna.
Zsozsi visszakerült gondozásunkba, nem sovány, de irdatlanul gyulladt, forró a bőre.
Rögtön állatorvosainkhoz került, ahol kivizsgálták, vetettünk vért a szívféregteszthez. Kaptunk bőrkímélő sampont, most várunk kicsit, hogy csak a csúnya ápolatlan bunda alatti bepállástól ilyen a bőre, vagy full allergiás.
Zsozsi ma újra itthon alszik, rögtön megismerte a kisfiamat is.
Köszönjük szépen a Fema állatmentésnek, hogy Zsozsit is kimenekítették onnan, és eljuttaták állatorvosainknak, és köszönet a Délpesti rendelőnknek, orvosainknak asszisztenseinknek, hogy rögtön átvették, azonnal kezelésbe vették, és elhelyezték ameddig zárás előtt beestem érte.

Ha segíteni szeretnéd munkánkat és támogatni mentvényeinket, az alábbi számlaszámon megteheted.

Kismaszat Állatmentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11719001-22469267
IBAN: HU24117190012246926700000000
BIC/SWIFT: OTPVHUHB
Paypal: kismaszat002@gmail.com

Köszönjük szépen!