Füzesabonyi további 4 cica

Füzesabonyi további 4 cica

Füzesabonyi további kiscicák – rehabilitáció alatt állnak

És íme itt vannak ők is.
2 napja, este 9 órakor az állatkórházban ültem, és ahogy Betti doktornő a teszteket készítette, egyre mélyebbre csúsztam lelkileg.
Abban biztos voltam, hogy akik már a kórházban vannak, ők minden segítséget megkapnak a gyógyulásukhoz, viszont szúró fajdalommal hasított belém a felismerés, hogy azok akik kint maradtak a lakatlan telepen, a másik 4 apró baba, akiket pénz és hely hiányában nem tudtunk vállalni, egészen biztosan a halál martalékai lesznek.
Gondoljatok bele. Kisbabaként, kukázott élelem (vagy van vagy nincs), betegen,soványan, legyengült immunrendszerrel ebben a hőségben mire számíthattak?
Elmondom nektek. Szépen lassan korgó pocakkal, kiszáradva haltak volna kínhalált ott egy bokor alján…és szép lassan mindenki élte volna tovább a mindennapjait, elfelejtve hogy ők valaha léteztek.
Betti rángatott vissza a valóságba, és valahogy így fogalmazott:
-Mit aggódsz már! Te is tudod, hogy nem fogod őket cserben hagyni! Szervezzed, jöjjenek,elkezdjük a kezelésüket, addig csinálsz nekik helyet!
Többek közt ezért (is) szeretem ennyire Betti doktornéninket.❤ Profi orvos, és józanságával őszinteségével karon ragad amikor kell és visszarángat a jelenbe.
Valahogy felszabadultan kezdtem pötyögni a sorokat a Füzesabonyiaknak, hogy szedjék össze a maradék 4 babát, és jöhetnek.
Ma megérkeztek. A kórház elkülönítőjébe kerültek ők is.
Óriási és felelőtlen vállalás volt tőlem, a meglévő rengeteg állatunk mellé TÍZ újabb kis életet bevállalni. De az vesse rám az első követ aki magukra hagyta volna őket ott!
Így hát Isten hozta az újabb 4 kis életet a Kismaszatban!

Ha segíteni szeretnéd munkánkat és támogatni mentvényeinket, az alábbi számlaszámon megteheted.

Kismaszat Állatmentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11719001-22469267
IBAN: HU24117190012246926700000000
BIC/SWIFT: OTPVHUHB
Paypal: kismaszat002@gmail.com

Köszönjük szépen!