Boni – hamarosan gazdit keres

Boni – hamarosan gazdit keres

Boni – hamarosan gazdit keres

 

Boni egy 2019. szeptemberi születésű shar pei kislány, aki nagy bajba keveredett, mielőtt a Kismaszathoz került volna. Elvileg volt gazdája, de a gyakorlatban magára volt hagyva: valószínűleg az első tüzeléskor vemhesült, kölyök oltásokon kívül újakat már nem kapott, chipje sose volt. Mikor a Kismaszathoz került, kiszáradt, alultáplált volt, az, hogy életet adott a kölyköknek, borzasztóan megviselte még pluszban a legyengült szervezetét. Válságos állapotban érkezett, azonban a gyors műtéti beavatkozás és a sok féltő, óvó szeretet megtette a hatását, egészséges, kiegyensúlyozott, játékos, életvidám, puhanózis lett, örökbe is fogadták…. sajnos azonban két év elteltével a befogadók nemrég mégis visszaadták a Kismaszatnak Bonit. Bonit, aki mostanra ismét hatalmas változásokon ment át…. de sajnos nem a jó irányba. Jelenleg ételféltő, a pórázzal ismét gondjai vannak, és hangos morgással jelzi, ha valamit nem szeretne, úgyhogy kezdjük elölről a rehabilitációt, és szépen haladunk is vele.

Nagyon fázós, ezért csak benti kutyusnak adjuk, és fajtajellegéből adódóan a füle is gyulladásra hajlamos, a szívéhez azonban a gyomrán át vezet az út. Gyakorlott, határozott gazdira vár, aki tisztában van az erős shar pei jelleg sajátosságaival.

 

Ha szeretnél már most megismerkedni Bonival, és érte szívesen kivárnád akár azt is, míg örökbefogadható lesz, akkor írj nekünk egy bemutatkozó levelet a kismaszatallatmentoegyesulet@gmail.com-ra!

 

Az örökbefogadás menete, feltételei: https://kismaszat.hu/orokbefogadas/

 

Ha az örökbefogadás most nem fér bele az életedbe, de szeretnél küldeni Boninak pár finom falatot, vagy akár szívesen támogatnád rendszeresen, amivel hozzájárulnál az ellátásához és rehabilitációs folyamatához, itt megteheted:

– Patreon oldalunkon: patreon.com/Kismaszat

– vagy közvetlen utalással:

Kismaszat Állatmentő Egyesület

Számlaszám: 11719001-22469267

IBAN: HU24117190012246926700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: Boni

 

Minden segítséget hálásan köszönünk!

 

#BoniKismaszat #kismaszat #kutya #gazditkeres #fogadjörökbe #gazdikereső #családotkeres #kismaszatallatmentoegyesulet